	STAGE	GUEST PHOTOSHOOTS	GUEST LUNCH BREAK	NOTES
09:30		EARLY ENTRY	Y TICKETS - 09:30	
09:40				
09:50		NORCON	SCHEDULE	
10:00				
10:10	SUND/	AY 29TH SEPTEME	BER 2024 (09:30 - 16	5:00) <u>Leisteil</u>
10:20	GENERAL ENTRY TICKETS - 10:30			
10:30 10:40		GENERAL EN II	RY IICKETS - 10:30	
10:40	ROMY J SHARF / JOSEPH MARCELL			
11:00	10:50 - 11:10 (20 MINS)			
11:10		ROMY SHARF - 11:10 - 11:20		
11:20	COLIN BAKER / TERRY MOLLOY			
11:30	11:20 - 11:40 (20 MINS)			
11:40		COLIN BAKER		
11:50	TOM BENNETT	11:40 - 12:00		
12:00	11:50 - 12:10 (20 MINS)			
12:10		TOM BENNETT		There will be a limited "no ticket" holding queue for
12:20	KIDS COSPLAY COMPETITION & REULTS 12:20 - 12:50 (30 MINS)	12:10 - 12:30		photoshoots for each guest.
12:30				
12:40 12:50		TERRY MOLLOY - 12:40 - 12:50		CASH or CARD accepted but subject to time restrictions
12:50		JOSEPH MARCELL - 13:00 - 13:10	GUEST LUNCH BREAK #1 - 12:50 - 13:20	and photoshoot time slots available.
13:10	ADULT COSPLAY ENTRY - SHOW OFF YOUR COSPLAY ON STAGE 13:00 - 13:30 (30 mins)	JOSEF T MARCELE - 13.00 - 13.10	CHRIS - DANNY - TOM - ROMY	
13:20	JUDGES PICK OUR TOP 10 COSPLAYERS			
13:30				
13:40	MARC LAVELLE - MAGICIAN & GUESTS 13:30 - 14:00 (30 mins)			
13:50	13.30 - 14.00 (30 mms)		GUEST LUNCH BREAK #2 - 13:50 - 14:20	
14:00	ADULT COSPLAY - THE FINALS		JOSEPH - TERRY - COLIN	
14:10	14:00 - 14:40 (40 mins)			
14:20	TOP 10 ON STAGE - SHOW OFF YOUR COSPLAY BUILD JUDGES ANNOUNCE OUR WINNERS			
14:30		DANNY JOHN JULES 14:30 - 14:45		
14:40		14.30 - 14.43		
14:50 15:00	RED DWARF - CHRIS BARRIE & DANNY JOHN JULES			FIRST AID LOCATED - MAIN FOYER
15:10	14:50 - 15:10 (30 MINS)			
15:20		CHRIS BARRIE		 Report any lost child issues to SECURUTY or a member of NORCON Staff (Rive T Shirts)
15:30	MARC LAVELLE & SHOW FINALE 15:20 - 15:50	15:10 - 15:30		NORCON Staff (Blue T Shirts)
15:40				
15:50	13.20 - 13.30			
16:00		EVEN	NT CLOSE	