	STAGE	GUEST PHOTOSHOOTS	GUEST LUNCH BREAK	NOTES
09:30		EARLY ENTRY	TICKETS - 09:30	
09:40	A A			
09:50		NORCON	SCHEDULE -	
10:00	X	110112011.		X
10:10	SATURE SATURE	AY 28TH SEPTEM	MBER 2024 (09:30 - 1	17:00) Marie
10:20			15211 2524 (57:55	
10:30		GENERAL ENTR	Y TICKETS - 10:30	
10:40				
10:50	ROMY J SHARF / JOSEPH MARCELL			
11:00	10:50 - 11:10 (20 MINS)			
11:10		ROMY SHARF / JOSEPH MARCELL		
11:20	COLIN BAKER / TERRY MOLLOY	11:10 - 11:30		
11:30	11:20 - 11:40 (20 MINS)			
11:40		COLIN BAKER		
11:50	TOM BENNETT	11:40 - 12:00		
12:00	11:50 - 12:10 (20 MINS)			
12:10		TOM BENNETT		PHOTO SHOOTS - DO NOT BE LATE!
12:20	MARC LAVELLE - MAGICIAN / CAT & CHELSEY CIRCUS	12:10 - 12:30		There will be a limited "no ticket" holding account or
12:30	12:20 - 12:50 (30 MINS)			There will be a limited "no ticket" holding queue for photoshoots for each guest.
12:40		TERRY MOLLOY - 12:40 - 12:50		photoshoots for each gaest.
12:50			GUEST LUNCH BREAK #1 - 12:50 - 13:20	CASH or CARD accepted but subject to time restrictions
13:00	KIDS COSPLAY COMPETITON AND RESULTS		ROBERT - CHRIS - DANNY - TOM	and photoshoot time slots available.
13:10	13:00 - 13:30 (30 MINS)			
13:20 13:30				
13:40				
13:50	ADULT COSPLAY ENTRY - SHOW OFF YOUR COSPLAY ON STAGE 13:40 - 14:10 (30 mins)			
14:00	JUDGES PICK OUR TOP 10 COSPLAYERS		GUEST LUNCH BREAK #2 - 13:50 - 14:20	
14:10			JOSEPH - ROMY - TERRY - COLIN	
14:20	MARC LAVELLE - MAGICIAN / CAT & CHELSEY CIRCUS	ROBERT LLEWELLYN 14:20 - 14:30		
14:30	14:10 - 14:40 (30 MINS)			
14:40	ADULT COSPLAY - THE FINALS	CHRIS BARRIE 14:40 - 14:50		
14:50	ADULT COSPLAY - THE FINALS 14:40 - 15:20			
15:00	TOP 10 ON STAGE - SHOW OFF YOUR COSPLAY BUILD	DANNY JOHN JULES 15:00 - 15:10		FIRST AID LOCATION - MAIN FOYER
15:10	JUDGES ANNOUNCE OUR WINNERS			
15:20				Report any lost child issues to SECURUTY or a member of
15:30				NORCON Staff (Blue T Shirts)
15:40	RED DWARF CAST PANEL 15:30 - 16:00 (30 MINS)			
15:50	13.30 - 10.00 (30 141113)			
16:00		RED DWARF CAST PHOTOSHOOT		
16:10	AUDIENCE DADTICION TIME	16:-00 - 16:30		
16:20	AUDIENCE PARTICIPATION TIME WIN COOL STUFF		-	
16:30	16:10 -16:50			
16:40				
16:50				
17:00		EVEN	T CLOSE	